Tietoa yrityksestä

hhconsulting-ilme

Historia

H & H Consulting Oy muodostui kun Rakennuttajapalvelu Henttonen Oy ja Insinööritoimisto Entec Oy fuusioituivat. Heikki Henttonen perusti Rakennuttajapalvelu Henttonen Oy:n vuonna 2006 ja Jani Heikari Insinööritoimisto Entec Oy:n vuonna 2009. Yritysten tiet kohtasivat vuonna 2012, jonka jälkeen ne ovat olleet yhteisomistuksessa. H & H Consulting Oy:n omistavat Jani Heikari ja Pasi Henttonen.

 

   LUOTETTAVAA ASIANTUNTEMUSTA

   JOUSTAVAA PALVELUA

   PITKIÄ YHTEISTYÖKUMPPANUUKSIA

 

Mitä me teemme?

H & H Consulting Oy on rakennuttamiseen, rakentamisen valvontaan ja suunnittelun ohjaukseen sekä rakennusten kuntotutkimuksiin erikoistunut konsulttitoimisto. Vahvalla ammattitaidolla hoidamme sekä julkisen että yksityisen sektorin uudisrakennus- ja saneerausprojektit.

tilaajavastuu1

Asiakkaamme

Suurimpia asiakkaitamme ovat mm. Kesko, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Varma, Lahden Vanhusten Asuntosäätiö, Mehiläinen Oy, Y-säätiö, Pohjola Kiinteistösijoitus Oy, ES-Laatuasunnot Oy, kaupungit ja kunnat, yksityiset kiinteistösijoittajat sekä asunto-osakeyhtiöt. Palvelemme myös yksityishenkilöitä.

Asiakkaiden kertomaa

 

”Suurissa liike- ja toimistorakentamisen hankkeissamme on usein yhteensovitettava tiukat aikataulut ja budjetit sekä hoidettava vuokralaisyhteistyö asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Toteutusratkaisuissa on huomioitava myös kiinteistöjen elinkaareen vaikuttavat asiat. H & H Consulting Oy:n osaaminen näillä osa-alueilla on ollut kiitettävää, jonka vuoksi yhteistyömme on jatkunut jo pitkään" – Jarmo Silventoinen, Kiinteistöpäällikkö, Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Varma

”Arvostamme korkealle H & H Consulting Oy:n erityisosaamista vaativassa korjausrakentamisessa sekä nollaenergiarakentamisessa. Myös ARA-rahoituksen hallitseminen on meidän hankkeissa erityisen tärkeää. Yhteistyömme on ollut erittäin joustavaa" – Markku Tyrväinen, Kiinteistöjohtaja, Lahden Vanhusten Asuntosäätiö

”Joustava toiminta ja laaja asiantuntemus tilaajan edunvalvonnassa ovat olleet perustana pitkään jatkuneelle yhteistyölle ”Anne Jalkanen, Toimitusjohtaja, ES-Laatuasunnot Oy

"Yhteistyömme rakennusten laadunvarmistustutkimuksissa sekä suunnitelmien kehittämisessä on jatkunut lähes 7 vuotta. H & H Consulting Oy:n asiantuntemuksen avulla olemme pystyneet kehittämään omaa tuotantoamme laadukkaammaksi ja vähentämään takuuajan korjaustarpeita"Heikki Koho, Rakennusneuvos, Toimitusjohtaja, Varte Oy

"Yhteistyömme on ollut joustavaa ja neuvoteltavaa, hankkeiden aikataulut ja budjetit ovat pitäneet hyvin ja lopputuote on ollut laadukas. On ollut ilo työskennellä H & H Consulting Oy:n kanssa" - Saila Partanen, Projektipäällikkö, Mehiläinen

Henkilöstö

Picture of Jani Heikari
Toimitusjohtaja

Jani Heikari

Rakennustekniikan DI 0407759960 etunimi.sukunimi@hhconsulting.fi

Picture of Lasse Vironen

Lasse Vironen

Rakennusinsinööri 0407402235 etunimi.sukunimi@hhconsulting.fi

Picture of Pasi Henttonen

Pasi Henttonen

Rakennusinsinööri 0405028822 etunimi.sukunimi@hhconsulting.fi

Picture of Pekka Lustig

Pekka Lustig

Rakennusinsinööri 0400756995 etunimi.sukunimi@hhconsulting.fi

Picture of Olli Petäjä

Olli Petäjä

Rakennusinsinööri 0505647975 etunimi.sukunimi@hhconsulting.fi

Picture of Heikki Henttonen

Heikki Henttonen

Rakennusinsinööri 0405308532 etunimi.sukunimi@hhconsulting.fi

Picture of Timo Partanen

Timo Partanen

Rakennusinsinööri 0447660950 etunimi.sukunimi@hhconsulting.fi

Tarkemmat henkilöesittelyt

Jani Heikari

Toimitusjohtaja
0407759660
etunimi.sukunimi@hhconsulting.fi

Rakennusalan moniosaaja

Peruskoulutukseni olen saanut Tampereen teknillisestä yliopistosta, jossa pääaineenani oli rakennustuotanto ja sivuaineena korjausrakentaminen. Nuoruudessani olen käynyt koulua myös USA:ssa ja saanut päättötodistuksen Findlay High Schoolista Ohiosta. Rakennusalan monipuoliset työtehtävät alkoivat karttua Varte Oy:n palveluksessa, jonne siirryin vuonna 2006. Työnjohto- ja tuotantoinsinöörin tehtävät vaihtuivat vuosien varrella suunnittelun ohjaukseen ja hankekehitykseen. Koko ajan vastuualueelleni kuului myös yrityksen laadunvarmistuksen ja toimintatapojen kehitystehtävät.  Vuosina 2010-2011 olin Varte Oy:n konsernin johtoryhmän jäsen.

Yrittäjäpuolelle siirryin osittain vuonna 2009 kun perustin sivutoimisesti Insinööritoimisto Entec Oy:n rakennusten tutkimuspalveluita tarjotakseni. Täysipäiväiseksi yrittäjäksi siirryin vuoden 2011 lopussa. Tällöin tehdyillä osakekaupoilla Insinööritoimisto Entec Oy ja Rakennuttajapalvelu Henttonen Oy siirtyivät yhteisomistukseen ja samalla tulin mukaan myös rakennuttamis- ja valvontatehtäviin. H & H Consulting Oy syntyi kun nämä kaksi yritystä fuusioitiin.

Erikoisosaamista omalta kohdaltani löytyy mm. rakennusfysiikan, energiatehokkaan rakentamisen,  korjausrakentamisen ja sisäilmaongelmien saralta.  Olen suorittanut rakennusterveysasiantuntija-koulutuksen vuosina 2012-2013.

Olen toiminut vuodesta 2012 asti myös Kouvolan kaupunginvaltuutettuna, teknisen lautakunnan jäsenenä sekä KSS Energia Oy:n hallintoneuvoston puheenjohtajana.

Rakennustekniikan diplomi-insinöörin peruskoulutuksen lisäksi minulta löytyy seuraavat pätevyydet:

VTT:n sertifioima rakennusten lämpökuvaaja VTT-C-4674-25-09
VTT:n sertifioima rakenteiden kosteuden mittaaja VTT-C-5225-24-10
VTT:n sertifioima rakennusten tiiviyden mittaaja VTT-C-5931-25-10
FISE:n erillisen energiatodistuksen antajan pätevyys EET

Pasi Henttonen

Hallituksen puheenjohtaja
0405028822
etunimi.sukunimi@hhconsulting.fi

Kolmannen polven rakentaja

 

Insinööriopinnot olen suorittanut Kotkan Teknillisessä oppilaitoksessa (valm. -93). Opiskeluaikana olen toiminut mm. rakennustarkastajan apulaisena sekä erilaisissa työmaatehtävissä. Valmistuttuani insinööriksi kokeilin pari vuotta rakennesuunnittelua, jonka jälkeen suuntauduin työmaainsinöörin tehtäviin Oka Oy:n palveluksessa saneeraus- ja uudisrakennusprojekteissa (1996-2000), mm. kaksi vuotta Kouvolan Hansakeskuksen työmaainsinöörinä.

Vuonna 2000 alkoi monipuolinen yli kymmenen vuotta kestänyt ura Varte Oy:ssä. Aluksi toimin projekti-insinöörinä, jolloin tehtäviini kuului mm. kustannuslaskentaa ja erilaisia suunnitteluttamistehtäviä. Vastaavana työnjohtajana olen toiminut mm. Korian varuskunnan Pitkänkasarmin saneerauksessa, jossa vanha kasarmirakennus muutettiin 60 asunnoksi sekä Kouvolan Kalevankadun vapaarahoitteisessa kerrostaloprojektissa.

Koko Varte-uran ajan toimin vahvasti mukana suunnittelunohjauksessa, tässäkin sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa, viimeiset viisi vuotta toimin myös myyntipäällikkönä ja vastasin Varte Oy:n vapaarahoitteisen tuotannon myynnistä. Oleellisena osana myyntipäällikön tehtäviin kuului nimenomaan tuotannon laaduntarkkailu, joka kuuluu oleellisesti nykyisiin valvojan tehtäviin.


Nykyinen rakennuttajakonsultin ja valvojan urani on alkanut vuonna 2010, jolloin siirryin setäni Heikki Henttosen perustaman Rakennuttajapalvelu Henttonen Oy:n osaomistajaksi.

Olen kartuttanut ammattitaitoani erilaisilla kursseilla, joista merkittävimmät ovat

 

RAP 21 Rakennuttajan pätevöityskoulutus (RIL), tentitty hyväksytysti, hakemusvaiheessa

RAPS 35 Projektinjohtokoulutusohjelma (Aalto University)