H& H Consulting Oy on rakennuttamisen ja valvonnan ammattilainen. Meillä on vahva osaaminen erilaisten hankkeiden läpiviennistä aina kaavoituksesta takuuaikaan asti. Toimimme asiakkaan asiantuntijana ja edunvalvojana  ja teemme prosessista mahdollisimman joustavan ja kustannustehokkaan.

Meillä on kokemusta hyvin monenlaisten hankkeiden läpiviennistä niin korjaus- kuin uudisrakennuspuolella. Tehtävien laajuus säädetään tapauskohtaisesti. Voimme hoitaa hankkeen rakennuttajakonsulttina,  täydellisenä projektinjohtopalveluna tai meiltä voi hankkia vaikka pelkän työmaavalvonnan.  Valvonnassamme olevien, eri hankevaiheissa olevien rakennuskohteiden yhteisarvo on yli 250 miljoonaa euroa (4/2016)  Lisää tietoa kohteistamme saat täältä. 

Erityisosaamista meiltä löytyy mm. nollaenergiarakentamisesta sekä vaikeista korjaushankkeista (kosteusvauriot, sisäilmaongelmat).

Myös asiakaskuntamme on laaja ja asiakassuhteemme ovat pitkäkestoisia. Suurimpia asiakkaitamme rakennuttamis- ja valvontapuolella ovat Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Varma, Kesko, Lahden Vanhusten Asuntosäätiö, Mehiläinen, Pohjola Kiinteistösijoitus ja ES-Laatuasunnot. Lisäksi työskentelemme monille sijoittajatahoille sekä julkisille hankintayksiköille.

Rakennuttaminen ja valvonta
Rakennuttaminen ja valvonta ovat erityisosaamistamme